Vemar – Laadukasta Talotekniikkaa Vankalla Kokemuksella!

Vemar Oy tarjoaa monenlaisia autopalveluita Kauhavalla osoitteessa Loppusuora 3. Meillä voit pestä autosi itse tai antaa nykyaikaisen automaatin tehdä työn puolestasi. Tee-Itse-Hallissamme voit säästä rahaa tekemällä itse monelaiset huollot ja korjaukset. Vuokra-automme toimitamme sinulle vaikka Kauhavan tai Lapuan rautatieasemalle tai voit erikseen sopia missä ja milloin autoa tarvitset käyttöösi. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme olla avuksi.

Mika Marjamäki
gsm: 050 570 8654

Timo Marjamäki
gsm: 0500 669 544

Yksi kommentti artikkeliin ”Vemar – Laadukasta Talotekniikkaa Vankalla Kokemuksella!


  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Kommentointi on suljettu.